Η σορός εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα του 60χρονου - Ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι μόνος του
Νεκρός εντοπίστηκε 60χρονος αγνοούμενος που είχε πάει για κυνήγι στο όρος Όθρυς.
Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (19/12) και στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν αστυνομικοί από το τμήμα Αλμυρού, συγγενείς του ενώ είχε ζητηθεί και η συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, σύμφωνα με το magnesianews.gr.
Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από συγγενικά του πρόσωπα στο όρος Όθρυς, κοντά στο σημείο που είχε πάει για κυνήγι μόνος. Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.