Κατολίσθηση με αποκόλληση βράχων σημειώθηκε στην Ακροναυπλία, στο Ναύπλιο, τη Δευτέρα. Η κατολίσθηση οφείλεται στη διάβρωση του εδάφους λόγων των βροχοπτώσεων των προηγουμένων ημερών.
Το σημείο της κατολίσθησης είναι πριν το ελικοδρόμιο με έναν μεγάλο βράχο να έχει αποκολληθεί, ενώ μικρότερες πέτρες και χώματα έχουν πέσει στο λιθόστρωτο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d6d40wrixq5t)
Το σημείο των βράχων όπου σημειώθηκε η κατολίσθηση φαίνεται να είναι επικίνδυνο καθώς η διάβρωση είναι εμφανής.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.