Το είπε και το έκανε! Ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του ότι θα την παντρευτεί όταν γίνει το μετρό. Ο γαμπρός τήρησε την υπόσχεσή του και ο γάμος έγινε την ημέρα που ξεκίνησε και επίσημα το μετρό Θεσσαλονίκης.
Το ζευγάρι, αμέσως μετά την εκκλησία, επισκέφθηκε σταθμό του μετρό, με τον γαμπρό να τηρεί τον λόγο του.
Το ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του φωτογραφήθηκε στον σταθμό του μετρό.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Μέσα από τα προγράμματα Nova Fiber, με 100% οπτική ίνα, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ανεπανάληπτες online εμπειρίες, που φτάνουν ως και τα 3Gbps σε ταχύτητα, χάρις στην τεχνολογία οπτικών ινών που εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα μέσα στο σπίτι σας, αλλάζοντας συθέμελα την καθημερινότητα.
Η παρουσία της Miele στο Navarino Challenge ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά πώς η προηγμένη τεχνολογία των συσκευών της συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας, συνδυάζοντας τη γαστρονομική παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την υψηλή αισθητική.