Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω σε τσιμεντένια προστατευτικά κολωνάκια.
Το ατύχημα έγινε 1 ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Μανώλη Ανδρονίκου και Νικολάου Γερμανού, στο ύψος της ΧΑΝΘ, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Porsche, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε στα κολωνάκια που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο.
Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι τα τσιμεντένια κολωνάκια έσπασαν ενώ το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάποιος πεζός στο πεζοδρόμιο και ο οδηγός του οχήματος δεν τραυματίστηκε.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας που κατέγραψαν το περιστατικό και προχώρησαν στον έλεγχο του οδηγού, ενώ η πυροσβεστική χρειάστηκε να συνδράμει προκειμένου να διασφαλίσει ότι το οδόστρωμα είναι ασφαλές για χρήση από τους υπόλοιπους οδηγούς, καθώς στο δρόμο υπήρχαν λάδια.
Δείτε βίντεο: Θεσσαλονίκη: Porsche έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε κολονάκια
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση