Ναυάγιο βορειοδυτικά της Σάμου, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα από σκάφη του λιμενικού τα οποία έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, η λέμβος στην οποία επέβαιναν οι μετανάστες άρχισε να βουλιάζει σιγά-σιγά με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να πέσουν στο νερό.
Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί αρκετά άτομα, περίπου 35, με αδιευκρίνιστο το αριθμό των επιβαινόντων.
Στην επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού συμμετέχουν τρία σκάφη και ένα ελικόπτερο
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση