Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση με οπαδικά χαρακτηριστικά, που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, με θύματα δύο αδέλφια.
Όπως κατήγγειλαν τα θύματα, περί τα 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, τους προσέγγισαν και με σωματική βία αφαίρεσαν τη ζακέτα που φορούσε ο ένας και έφερε διακριτικά ομάδας.
Δύο εξ αυτών (23 και 24 ετών) είχαν συλληφθεί άμεσα και μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης προέκυψε η εμπλοκή τριών ακόμη ατόμων (δύο 18χρονων κι ενός 32χρονου). Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της παράβασης του Νόμου περί Αθλητισμού. Θα κληθούν να απολογηθούν στην ίδια ανακρίτρια.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.