Άλλα τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση με οπαδικά χαρακτηριστικά, που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάιο, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, με θύματα δύο αδέλφια.
Όπως κατήγγειλαν τα θύματα, περί τα 10 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, τους προσέγγισαν και με σωματική βία αφαίρεσαν τη ζακέτα που φορούσε ο ένας και έφερε διακριτικά ομάδας.
Δύο εξ αυτών (23 και 24 ετών) είχαν συλληφθεί άμεσα και μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.
Από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης προέκυψε η εμπλοκή τριών ακόμη ατόμων (δύο 18χρονων κι ενός 32χρονου). Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της ληστείας, της σωματικής βλάβης και της παράβασης του Νόμου περί Αθλητισμού. Θα κληθούν να απολογηθούν στην ίδια ανακρίτρια.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.