Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες στα Φαλάσαρνα όταν το 4χρονο παιδί που έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Κρήτη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του ατυχήματος με την Τροχαία να ερευνά το περιστατικό.
Το άτυχο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σφακίων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων.
Οι γιατροί εκεί αποφάσισαν την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια και το στήθος, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.