Όλα συνέβησαν περίπου το βράδυ της Δευτέρας στις 22:50 όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή του αιματηρού καβγά ανάμεσα στον 28χρονο, τον 17χρονο και τον 19χρονο.
Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν τα δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.
Όπως υποστήριξαν τα δύο αδέρφια ο 28χρονος τους κακοποιούσε, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση.
Το θύμα, όπως έγινε γνωστό ήταν ξάδερφος των δυο αδερφών.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.