Οι τακτικές ασκήσεις μετά στρατευμάτων «Δυναμική Αντίδραση - 2/2024» με τη συμμετοχή προσωπικού, εθνοφυλάκων και μέσων της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Πόγραδετς», της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Ήπειρος» και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού «Κιλκίς Λαχανά» πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές ευθύνης των σχηματισμών στις 27 και 29 Σεπτεμβρίου.
‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), στην άσκηση στη περιοχή ευθύνης της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Πόγραδετς» συμμετείχαν και εθνοφύλακες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, εξετάστηκαν επιχειρησιακά αντικείμενα με σκοπό την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των σχηματισμών.
Τις ασκήσεις παρακολούθησαν ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού «Θράκη» αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος και ο υποδιοικητής του Γ' Σώματος Στρατού «Μέγας Αλέξανδρος» υποστράτηγος Δημήτριος Κεσόπουλος.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.