Οι τακτικές ασκήσεις μετά στρατευμάτων «Δυναμική Αντίδραση - 2/2024» με τη συμμετοχή προσωπικού, εθνοφυλάκων και μέσων της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Πόγραδετς», της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Ήπειρος» και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού «Κιλκίς Λαχανά» πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές ευθύνης των σχηματισμών στις 27 και 29 Σεπτεμβρίου.
‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), στην άσκηση στη περιοχή ευθύνης της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «Πόγραδετς» συμμετείχαν και εθνοφύλακες της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, εξετάστηκαν επιχειρησιακά αντικείμενα με σκοπό την επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των σχηματισμών.
Τις ασκήσεις παρακολούθησαν ο διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού «Θράκη» αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος και ο υποδιοικητής του Γ' Σώματος Στρατού «Μέγας Αλέξανδρος» υποστράτηγος Δημήτριος Κεσόπουλος.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.