Τα μυστικά που κρύβει 30χρονος υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα για την χορήγηση ασύλου αλλά κυκλοφορούσε στην πόλη της Χίουοπλισμένος και με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που τον συνέλαβαν την Τετάρτη.
Κατά την διάρκεια έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του αλλοδαπού, βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα που παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση, καθώς και 41 φυσίγγια και ερευνάται αν ήταν μπλεγμένος σε επιθέσεις. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδήγησης αρχών Ιταλίας τα οποία έφερε, είχαν ενδείξεις πλαστότητας και κατασχέθηκαν.
Σε βάρος του 30χρονου, ο οποίος έφτασε στη Χίο περνώντας στην Ελλάδα από τον Έβρο στις αρχές Ιουλίου, σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ για το κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ζητήθηκε άρση του απορρήτου επικοινωνιών.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους