Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με την Ηροδότου, στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή στη σύγκρουση, και μια μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας, 50 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Παρότι το ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε τρία λεπτά, ήταν ήδη αργά για τον άνδρα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, πληροφορία που στη συνέχεια διαψεύστηκε.
Για λίγη ώρα είχαν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις από μάρτυρες, οδηγούς και επιβάτες των οχημάτων.
Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν είναι σε εξέλιξη.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!