Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Ένας 55χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, το απόγευμα της Κυριακής (25/8), στο 28ο χιλιόμετρο του δρόμου Θεσσαλονίκης-Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος και κατευθυνόταν προς το Κιλκίς συγκρούστηκε μετωπικά λίγο πριν τις 5 το απόγευμα με άλλο Ι.Χ., με οδηγό μία 44χρονη.
Η 44χρονη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, επέβαιναν επίσης ένας 38χρονος και δύο 3χρονα κοριτσάκια. Ο 38χρονος και τα παιδιά μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.
Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Κιλκίς.
Πηγή: voria.gr
Ειδήσεις σήμερα:
Δείτε φωτογραφία του Τάιλερ να γυμνάζεται μία εβδομάδα πριν το γλέντι του γάμου με τον Κασσελάκη - Οι ευχές του γυμναστή του
Σύλληψη Ντούροφ στη Γαλλία: To σύστημα κρυπτογράφησης του Telegram που «εξόργισε» τους Ευρωπαίους
Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων!