Οι φλόγες έκαψαν σπίτια και κατέστρεψαν περιουσίες μέσα στον οικισμό, ενώ η ζημιά στο φυσικό περιβάλλον είναι ανυπολόγιστη.
Οι φλόγες κατέστρεψαν οίκημα σε τμήμα
Όπως φαίνεται στις εικόνες και τα βίντεο που κατέγραψε το protothema.gr, από θαύμα γλίτωσε το κεντρικό κτίσμα στο ησυχαστήριο του ηθοποιού Θανάση Ευθυμιάδη , που βρίσκεται στο Καπανδρίτη. Όμως οι φλόγες έχουν κατακάψει τον περιβάλλοντα χώρο, προκαλώντας ζημιές και στο θεατράκι που υπάρχει.
Το κτήμα ανήκει σε επιστήθιο φίλο του ηθοποιού, που του το παραχώρησε για να το φροντίζει διότι ζει στην Ασία. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης σκόπευε να φτιάξει στον χώρο σχολή Yoga.
Οι φλόγες έχουν κάψει και τον δρόμο που οδηγεί στο σπίτι.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.