Σεισμός 4,2 Ρίχτερ κοντά στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης - Προηγήθηκε δόνηση 3,6R
Οι σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αναφερθεί οποιοδήποτε πρόβλημα - «Ξύπνησαν μνήμες από το μεγάλο σεισμό του 2021», ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, ο δήμαρχος Αρκαλοχωρίου, Βασίλης Κεγκέρογλου
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στις 09:17, κοντά στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, ενώ προηγήθηκε άλλη μια δόνηση 3,6 Ρίχτερ στην περιοχή.
Το εστιακό βάθος της πιο ισχυρής δόνησης ήταν στα 11,8 χιλιόμετρα.
Οι σεισμικές δονήσεις έγιναν αισθητές στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αναφερθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.
Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021, στις 9:17 π.μ. τοπική ώρα, έγινε σεισμός μεγέθους 6,0 βαθμών με επίκεντρο κοντά στο Αρκαλοχώρι, του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στην Κρήτη. Ο σεισμός προκάλεσε υλικές καταστροφές στο Αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε ο ναός του Προφήτη Ηλία. Ο σεισμός ήταν τμήμα σεισμικής ακολουθίας η οποία άρχισε στην περιοχή τέσσερις μήνες πριν από αυτόν τον σεισμό.
«Τηρήθηκε το πρωτόκολλο που έχουμε για αυτές τις περιπτώσεις και τα σχολεία εκκενώθηκαν με ασφάλεια και πλέον περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις», επεσήμανε σχετικά ο κ. Κεγκέρογλου.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.