Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έγινε στις 13:10 όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα στο τούνελ που βρίσκεται στο ύψος του Ευόσμου, ενώ ένα δεύτερο ΙΧ συγκρούστηκε επάνω τους.
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου χρειάστηκε να απεγκλωβισουν ένα άτομο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν συνολικά πέντε τραυματίες και τους μετέφεραν με ασθενοφόρα στο Ιπποκράτειο.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.