Σοβαρές καταστροφές προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγες ώρες μετά τον τελικό Κυπέλλου με νικητή τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 3.27 τα ξημερώματα στα γραφεία που βρίσκονται επί της οδού Αλκμήνης, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρειάστηκε να επιχειρήσουν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερες υδροφόρα οχήματα.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και σε αρχειακό υλικό, ενώ τα πρώτα στοιχεία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του εμπρησμού. Ζημιές προκλήθηκαν και σε σουίτες του γηπέδου.
Δείτε φωτογραφίες από το dikografies.blogspot
Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η Dialectica συγκαταλέγεται στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, σύμφωνα με τη λίστα FT1000: Europe’s Fastest Growing Companies που δημοσιεύουν οι Financial Times σε συνεργασία με τη Statista.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.