Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση στην Νέα Μηχανιώνα με θύματα δύο αδέλφια

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση στην Νέα Μηχανιώνα με θύματα δύο αδέλφια

«Βγαλτο αυτό, εδώ μόνο ΠΑΟΚ», φώναξαν οι δράστες

xeiropedes_arxeio_n
Σε δύο συλλήψεις για την οπαδική επίθεση που δέχθηκαν από ομάδα ατόμων τα δύο αδέλφια στη περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο άντρες ημεδαπούς, 23 και 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν εχθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η βίαιη επίθεση εκδηλώθηκε στις 22.30 όταν οι περίπου δέκα άγνωστοι δράστες εντόπισαν τους δύο άντρες, 37 και 42 ετών και έτρεξαν κατά επάνω τους βγαίνοντας από ένα εγκαταλειμμένο οίκημα που βρίσκεται στο σημείο, πλησίον της Σκάλας. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με τις κουκούλες από τις μπλούζες τους, τους επιτέθηκαν προκειμένου να τους ληστεψουν και να αρπάξουν την μπλούζα με τα διακριτικά του Άρη που φορούσε ο ένας εκ των δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της οπαδικής επίθεσης, τα άτομα φώναζαν προς τα θύματά τους, «Βγάλ’ το αυτό. Εδώ μόνο Π.Α.Ο.Κ.», ενώ κατάφεραν να αφαιρέσουν δια της βίας την ζακέτα του ενός που είχε το σήμα της ομάδας του ΑΡΗ. Αφού ολοκλήρωσαν την επίθεση, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τα θύματα να μεταβαίνουν στην αστυνομία για να καταγγέλλουν την επίθεση.

Κλείσιμο
Από τα χτυπήματα που δέχθηκαν ο ένας άντρας τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο αδελφός του στο σαγόνι και στην πλάτη. Τα θύματα φέρεται να είπαν στην ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν είναι οργανωμένοι φίλαθλοι σε κάποιον σύνδεσμο της ομάδας του ΆΡΗ που υποστηρίζουν και χαρακτήρισαν αναίτια την επίθεση που δέχθηκαν.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά δώδεκα προσαγωγές ατόμων, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δε προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.


Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για αδικήματα περί αθλητικής βίας, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και σωματικές βλάβες, ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τις έρευνες για την επίθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.




Ειδήσεις σήμερα:

Υποτροπικός αεροχείμαρρος φέρνει ζέστη και σκόνη - Πού θα βρέξει σήμερα

Ο Μητσοτάκης προτάσσει την καθημερινότητα ως την ευρωκάλπη - «Είμαστε με τις βιβλιοθήκες, όχι με τις βαριοπούλες»

Από «Jenny from the block»... κακότροπη ντίβα: Πώς το όνομα της Τζένιφερ Λόπεζ έγινε συνώνυμο της αγένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης