Ένας νεαρός από την Αίγυπτο εξαφανίστηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου από δομή φιλοξενίας στα Ιωάννινα, αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Ο 17χρονος Αχμάντ Μέγκαχετν, 17 ετών, εξαφανίστηκε τις απογευματινές ώρες της 17ης Απριλίου.
Ο Αχμάντ έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει κοντά σγουρά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή κοντομάνικο, πορτοκαλί ζακέτα, σκούρο παντελόνι και σκούρα κόκκινα αθλητικά παπούτσια.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του σήμερα Παρασκευή, 19/4 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.