Από ένα τραγικό συμβάν σημαδεύτηκε το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς, στην Κρήτηκαι την περιοχή του Αγίου Νικολάου.
Λίγο μετά τις 21:30, ένας άνδρας 33 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής. Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με συνέπεια ο νεαρός άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Οι πληροφορίες του e-kriti αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.
Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του, αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες. Μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες, αναμένεται να καταθέσουν στην αστυνομία, για να εξηγήσουν όλα όσα συνέβησαν.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.