Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που συνέβη το πρωί της Τρίτης μέσα στο Γυμνάσιο Εμπεσού στο Αγρίνιο, όταν μια 25χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ τάξης και προκάλεσε αναστάτωση, καθώς επιτέθηκε σε μια μαθήτρια και την τραυμάτισε χτυπώντας την με μια καρέκλα!
Καθηγητής και μαθητές «πάγωσαν» όταν είδαν την δράστιδα να ορμά στην αίθουσα την ώρα του μαθήματος, να βρίζει την εμβρόντητη μαθήτρια η οποία φέρεται ότι κορόιδευε τον αδελφό της που είναι συμμαθητής της και στη συνέχεια να αρπάζει μια καρέκλα και να την χτυπά με αυτήν. Το ανήλικο κορίτσι τραυματίστηκε και αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί θλαστικό τραύμα, ενώ η δράστιδα τράπηκε σε φυγή.
Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν να εντοπίσουν την 25χρονη γυναίκα, της πέρασαν χειροπέδες και διερευνούν τα κίνητρα και τις συνθήκες που την οδήγησαν στην σοκαριστική επίθεση, για την οποία σχημάτισαν δικογραφία και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Το νέο φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας Panathēnea ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα τριήμερο εκδηλώσεων πλούσιων σε εμπειρίες, διασυνδέσεις, γνώση και συζητήσεις
Τα αναβατόρια σκάλας της Draculis είναι η ιδανική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή κινητικές δυσκολίες, καθώς και για άτομα της 3ης ηλικίας - Ένα εργαλείο ζωής, για ποιοτική και ασφαλή καθημερινότητα.