Χρήστος Γιαλιάς: Μυστηριώδης διάρρηξη στο εξοχικό του - Πήραν μόνο ένα λάπτοπ
Στην Ελάτη Τρικάλων είναι το εξοχικό - Γείτονες είδαν ίχνη παραβίασης και ειδοποίησαν τους συγγενείς του επιχειρηματία - Εντός της οικίας εντοπίστηκαν όπλα
Μία περίεργη διάρρηξη που ενδέχεται να συνδέεται με την δολοφονία του 59χρονου επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιάκαλείται να διερευνήσει η Ασφάλεια Τρικάλων σε συνεργασία με το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Η διάρρηξη έγινε στην εξοχική κατοικία του επιχειρηματία στην ορεινή περιοχή Ελάτη των Τρικάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής είδαν ίχνη παραβίασης και αμέσως ειδοποίησαν συγγενικά πρόσωπα του επιχειρηματία.
Οι συγγενείς του 59χρονου έσπευσαν στο ορεινό θέρετρο και επιβεβαίωσαν ότι στο εξοχικό υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ γρήγορα διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το σπίτι το λάπτοπ του επιχειρηματία.
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που πήραν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Εντός της οικίας εντοπίστηκαν, επίσης δυο περίστροφα, ένα πολεμικό τυφέκιο, δύο γεμιστήρες κ σφαίρες (ιδιοκτησίας του ΓΙΑΛΙΑ).
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.