Λαμία: 53χρονος είχε οπλοστάσιο και ενάμισι κιλό κάνναβης στο σπίτι του

Λαμία: 53χρονος είχε οπλοστάσιο και ενάμισι κιλό κάνναβης στο σπίτι του

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκαν διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων

Lamia_Opla
Με πλήθος παράνομα όπλα φύλαγε τα ναρκωτικά που διακινούσε ένας 53χρονος Έλληνας, τις πληροφορίες για τις παράνομες δραστηριότητες του οποίου αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας και οργάνωσαν επιχείρηση για η σύλληψή του, το πρωί της Τετάρτης.

Όταν τον εντόπισαν να κινείται με αγροτικό φορτηγάκι στην περιοχή της Μακρακώμης τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον ίδιο και κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν κρυμμένα δέκα συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 607,60 γραμμαρίων, επτά ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Kannavi

Κλείσιμο
Στους ίδιους χώρους κατασχέθηκε και το μίνι οπλοστάσιο που διατηρούσε ο δράστης και αποτελείτο από ένα πιστόλι τύπου στυλό, τρεις σπάθες, έναν σουγιά και δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 16, 13 και 10 εκατοστών, 23 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και δυο κροτίδες.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, όπου του ασκήθηκαν διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας και διατάχθηκε η κράτησή του, ώσπου να προσαχθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Από 11 λεπτά η κιλοβατώρα στα πράσινα τιμολόγια του ρεύματος για τον Φεβρουάριο


Οι 4 τομείς στους οποίους παρεμβαίνει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων - Κατατέθηκε στη Βουλή


Ο Κάιλ Γουόκερ άφησε έγκυο την ερωμένη για 2η φορά, ενώ η σύζυγος περιμένει το 4ο παιδί τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης