Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ ο 25χρονος, ο οποίος είναι αυτός που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 10 φορές τον 73χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαρύτατα, είναι ο Klodian Saliaj.
Μαζί του στη ληστεία ήταν ο 18χρονος ομοεθνής του Jordan Bejaj, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛΑΣ φυλούσε τσίλιες, όσο ο 25χρονος χτυπούσε και μαχαίρωνε τον 73χρονο στην Κεφαλονιά.
Οι δύο Αλβανοί που έχουν συλληφθεί
O 25χρονος Klodian Saliaj
Ο 18χρονος Jordan Bejaj
O 73χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα όπου μεταφέρθηκε την Πέμπτη με στρατιωτικό ελικόπτερο αφού πρώτα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Αργοστολίου.
Η ληστεία
Οι δύο Αλβανοί αρχικά παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, με τον 25χρονο να μπαίνει στο σπίτι και τον 18χρονος να φυλάει τσίλιες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι του ο 25χρονος Αλβανός του επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας τον περίπου 10 φορές στην κοιλιά και την ωμοπλάτη. Στη συνέχεια οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή.
Κλείσιμο
Το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτο στον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε.
Τελικά οι δύο Αλβανοί συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κεφαλληνίας.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.