Ένα περιστατικό κλοπής ΙΧ που θα μπορούσε να καταλήξει σε τροχαίο στην εθνική οδό, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (6/11).
Ειδικότερα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, άγνωστος έκλεψε όχημα από πυλωτή στον Βόλο και επιβιβαζόμενος σε αυτό, πήρε το δρόμο για Αθήνα. Στο ύψος των τούνελ στη Στυλίδα ωστόσο, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε καθώς δεν είχε βενζίνη. Τότε ο κλέφτης αποφάσισε να το εγκαταλείψει και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισε να τρέχει προς την έξοδο κινδύνου που υπάρχει στο τούνελ, κινούμενος προς τη Στυλίδα.
Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το άφησε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και σε σημείο όπου η σήραγγα έχει ελαφριά στροφή και από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα.
Αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια του ΙΧ η οποία δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή. Μάλιστα η γυναίκα στην αρχή νόμισε ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο!
Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο με τη βοήθεια γερανού, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση για την ταυτοποίηση του δράστη.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή