Ενας 16χρονος μαθητής Α’ Λυκείου πριν φτάσει στο σχολείο του στη Λάρισαχθες το πρωί κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών προσπαθώντας να αυτοκτονήσεις. Συγκεκριμένα, κατανάλωσε ένα κουτί παυσίπονα Depon.
Αφότου χτύπησε το κουδούνι για το πρώτο διάλειμμα ο μαθητής ομολόγησε την πράξη του σε δύο συμμαθήτριές του, οι οποίες με άμεσα αντανακλαστικά ενημέρωσαν την διεύθυνση του σχολείου.
Άμεσα κλήθηκε να παρέμβει το ΕΚΑΒ όπου με ασθενοφόρο μετέφερε τον μαθητή στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Πλέον ο 16χρονος είναι καλά στην υγεία του ενώ οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη παραμένουν άγνωστοι.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης