Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αυλή του σπιτιού ήταν ένας 69χρονος άνδρας με την εν διαστάσει σύζυγό του.
Ξαφνικά, όπως λένε πληροφορίες ο 69χρονος προσπάθησε να χτυπήσει την 67χρονη εν διαστάσει σύζυγό του με αποτέλεσμα να μπει στη μέση ο γιος του ζευγαριού για να υπερασπιστεί τη μητέρα του.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ο 45χρονος γιος χτύπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο του. Στη συνέχεια ο 69χρονος χτύπησε με τη σειρά του τον γιο του στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τόσο τον πατέρα όσο και τον γιο.
Αν σκέφτεστε να οργανώσετε ή να ανανεώσετε τον χώρο εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο, αυτή είναι η στιγμή να το κάνετε στον ΔΡΟΜΕΑ με τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-οφέλους.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.