Δεν χωράει ο νους τα πρωτοφανή βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν ένας 40χρονος και οι δυο γιοι του ηλικίας 23 και 17 χρόνων τον πατέρα και παππού τους για να τον ληστέψουν, μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Συκούλας στην Αμφιλοχία όπου τον εγκατέλειψαν δεμένο και αιμόφυρτο.
Οι τρεις τους εισέβαλαν το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του 68χρονου με τον οποίο ο γιος του είχε οικονομικές διαφορές, τον ακινητοποίησαν δένοντάς τον με ένα σχοινί και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα με γροθιές και κλωτσιές. Όταν έκαμψαν κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί, ερεύνησαν το σπίτι, άρπαξαν 1.700 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν κλειδώνοντας την πόρτα.
Ο άτυχος πατέρας και παππούς έμεινε όλη τη νύχτα δεμένος, ώσπου κατάφερε να λυθεί και να πηδήξει από το παράθυρο καταφεύγοντας στην Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, ο... «στοργικός» γιος και τα δυο παιδιά του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για αρπαγή, σωματική βλάβη, ληστεία και ενδοοικογενειακή βία.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού