Χαλκιδική: Νεκρός 68χρονος λουόμενος στη θαλάσσια περιοχή του Διάπορου
Το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παρήγγειλε νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή του Διάπορου Χαλκιδικής, 68χρονος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.