Μύκονος: «Ξάφρισε» κοσμήματα αξίας €320.000 μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου - Τον «πρόδωσε» το κλεμμένο ρολόι

Μύκονος: «Ξάφρισε» κοσμήματα αξίας €320.000 μέσα από δωμάτιο ξενοδοχείου - Τον «πρόδωσε» το κλεμμένο ρολόι

Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός - Προσποιούμενος τον πελάτη μπήκε στο δωμάτιο, την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν και «άρπαξε» ρολόγια, κοσμήματα και αξεσουάρ

230220112311_1-9
Εξιχνιάστηκε χθες, Σάββατο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, κλοπή αντικειμένων και χρημάτων, συνολικής αξίας περίπου 360.500 ευρώ, από δωμάτιο ξενοδοχείου και συνελήφθη ο δράστης… να κυκλοφορεί με ένα πανάκριβο ρολόι στο χέρι, που λίγο πριν είχε κλέψει.

Πρόκειται για έναν 38χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μετά από καταγγελία και έρευνα της Ασφάλειας Μυκόνου, διακριβώθηκε ότι  το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης προσποιούμενος τον πελάτη ξενοδοχειακής επιχείρησης μπήκε σε δωμάτιο, του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και αφαίρεσε τιμαλφή (ρολόγια, κοσμήματα, αξεσουάρ) εκτιμώμενης αξίας 350.520 δολαρίων Η.Π.Α. (319.709  ευρώ)  και 10.000ευρώ.

Αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη χθες πρώτες πρωινές ώρες, ο οποίος κυκλοφορούσε φορώντας ένα από τα πανάκριβα κλεμμένα ρολόγια.

Κλείσιμο
Ακολούθησε έρευνα στο κατάλυμα που διέμενε, όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα κλοπιμαία και το χρηματικό ποσό των 7.980 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η περίπλοκη ερωτική ζωή του 45χρονου μεγιστάνα που θέλει να μείνει για πάντα νέος - Δίνει... λίστα στις γυναίκες

Η τελευταία ομάδα των 33 χούλιγκαν οδηγήθηκε στους ανακριτές και ήδη απολογούνται


Νεκρός δημοσιογράφος από την φωτιά σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης