Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φιλίππου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, Μαροκινός σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε μια κοπέλα μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.
Στο σημείο βρισκόταν και ο σύντροφός της κοπέλας ο οποίος αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις... Όπως μεταδίδει το thestival.gr ο Μαροκινός έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν στον Μαροκινό, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.