Επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Φιλίππου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, Μαροκινός σε κατάσταση μέθης παρενόχλησε μια κοπέλα μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στο οποίο συχνάζουν αλλοδαποί.
Στο σημείο βρισκόταν και ο σύντροφός της κοπέλας ο οποίος αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις... Όπως μεταδίδει το thestival.gr ο Μαροκινός έσπασε ένα μπουκάλι και του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.
Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν στον Μαροκινό, ενώ περαστικοί ειδοποίησαν ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και πέρασαν χειροπέδες στον πρωταγωνιστή του επεισοδίου.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.