Απόπειρα εξαπάτησης από σελίδα στο Facebook που χρησιμοποιείται παραποιημένο το όνομα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα
Το Πρώτο Θέμα και το protothema.gr ουδεμία σχέση έχει με την εν λόγω σελίδα και εφιστά την προσοχή στους αναγνώστες
Ουδεμία σχέση έχει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το protothema.gr με σελίδα spam στο Facebook. Η συγκεκριμένη σελίδα χρησιμοποιεί παραποιημένο το όνομα της εφημερίδας (αναγράφει «protoθema») και την ηλεκτρονική διεύθυνση του protothema.gr (αναγράφει «protothema.org») και αναφέρεται σε υποτιθέμενη παραβίαση τραπεζικών λογαριασμών συγκεκριμένης τράπεζας.
Στο κείμενο που υπάρχει στην εν λόγω σελίδα, οι επιτήδειοι έχουν ενσωματώσει σύνδεσμο που παραπέμπει σε εικονικό περιβάλλον της «τράπεζας» και ζητά κωδικούς, προφανώς προκειμένου να εξαπατήσουν τους αναγνώστες.
Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια από τις δεκάδες προσπάθειες που καταγράφονται καθημερίνα από επιτήδειους, που προσπαθούν να εκμαιεύσουν κωδικούς συναλλαγής με τράπεζες από πολιτές και στη συνέχεια να αφαιρέσουν χρήματα από τους λογαριασμούς τους.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.