Υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου ο Κωνσταντίνος Ξηντάρας

Υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου ο Κωνσταντίνος Ξηντάρας

Κόντρα στον σημερινο δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς

ΞΗΝΤΑΡΑΣ
Στην σκιά της προεκλογικής περιόδου για τον «δεύτερο γύρο» των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διεργασίες για τον καταρτισμό των υποψηφιοτήτων για τις Δημοτικές και Περιφερειακές κάλπες που είναι προγραμματισμένες για τις 8 Οκτωβρίου 2023. Οι διαβουλεύσεις αφορούν όχι μόνο τους μεγάλους δήμους της χώρας, αλλά και τους μικρότερους. Στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες ότι την θέση του δημάρχου θα διεκδικήσει ο κ. Κωνσταντίνος Ξηντάρας γέννημα – θρέμμα της περιοχής. Ο συνδυασμός ονομάζεται «πλέουμε μπροστά»

Κάνοντας γνωστή την υποψηφιότητα του ο Κ. Ξηντάρας επισημαίνει: « Η απόφαση μου να διεκδικήσω τη δημαρχία της Ραφήνας – Πικερμίου είναι μια συνειδητή επιλογή. Στόχος μας να πάμε τον τόπο μας γρήγορα και σταθερά μπροστά, λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις και τα θέλω όλων των δημοτών μας. Χωρίς αλαζονεία και έπαρση, αλλά , με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης για μια πραγματική δημοκρατική διοίκηση»

Με την εκδήλωση της πρωτοβουλίας Ξηντάρα οι υποψήφιοι για τον Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου είναι ως τώρα τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, η οποίος βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων, στην εν εξελίξει δίκη για την τραγωδία της πυρκαγιάς στο Μάτι το 2018.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης