O 52χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε νεαρούς που συχνάζουν σε γυμναστήρια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας διέθετε προς πώληση απαγορευμένα αναβολικάσκευάσματα έναντι αμοιβής ένας 52χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας.
Για τις παράνομες δραστηριότητες του 52χρονου είχαν ενημερωθεί οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που τον εντόπισαν μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και του πέρασαν χειροπέδες, αφού βρήκαν στην κατοχή του 43 αναβολικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και άλλα 133 που βρέθηκαν κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του.
Η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει την προανάκριση για να εντοπίσει τους «πελάτες» του διακινητή, καθώς η υγεία τους βρίσκεται σε κίνδυνο από την χρήση των αμφίβολης ποιότητας σκευασμάτων, ενώ ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί αναβολικών ουσιών και φαρμακοδιέγερσης.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.