Φωκίδα: Σπείρα διακινούσε κοκαΐνη, κάνναβη και αναβολικά

Φωκίδα: Σπείρα διακινούσε κοκαΐνη, κάνναβη και αναβολικά

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες

peripoliko-katadioxi
Τα στοιχεία που συνέλεξαν έπειτα από πολύμηνη έρευνα οι αστυνομικοί του τμήματος Ευπαλίου για την δράση μιας εγκληματικής ομάδας που διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη, κάνναβη και αναβολικά στην Φωκίδα, οδήγησαν σε οργανωμένη επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις Έλληνες, το πρωί της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί μαζί με συναδέλφους τους της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας από την Άμφισσα, εντόπισαν τον ένα μετά τον άλλο σε περιοχές της Άμφισσας και της Ιτέας τους μέλη της σπείρας, τους πέρασαν χειροπέδες και έκαναν έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτ'α, βρέθηκαν συνολικά 137,04 γραμμάρια κοκαΐνης, 501,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 13 σκευάσματα αναβολικών, ένας τρίφτης και μια μεταλλική θήκη με υπολείμματα κάνναβης, μια ρεπλίκα πολεμικού τυφεκίου, τρεις ζυγαριές ακριβείας και ένα κυνηγετικό όπλο.

fokida-opla2
fokida-opl


Ακόμη, κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 9.225 ευρώ, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, έξι κινητά, ένα tablet, καθώς και ένα σημειωματάριο με σημειώσεις για τις αγοραπωλησίες που εξετάζεται. Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και 48 άτομα που προμηθεύονταν ναρκωτικά ή αναβολικά από τα μέλη της ομάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο αρχηγός της Βάγκνερ βρίζει τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση μπροστά από τα πτώματα ανδρών του

22χρονη άφησε το 4 μηνών βρέφος της στο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και πήγε για ψώνια!

H ερώτηση στη Χρονοπούλου για τον Γεωργούλη και η παρέμβαση της χήρας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης