Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο ιδρυτής και μέχρι πρόσφατα υπεύθυνος της «Κιβωτού του Κόσμου» πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου, ο οποίος θέλησε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών από το Άγιον Όρος.
Τον πατέρα Αντώνιο συνόδευαν τα πνευματικά του παιδιά, ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου και ο π. Σεραφείμ Δημητρίου από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
Ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε με πολίτες, αρκετοί εκ των οποίων εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το Ekklisiaonline
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»