Η Μέγκιν Κέλι προκαλεί την Σαρλίζ Θερόν για τις drag queens: «Γιατί δεν τα βάζεις μαζί μου» - Δείτε βίντεο

Η Μέγκιν Κέλι προκαλεί την Σαρλίζ Θερόν για τις drag queens: «Γιατί δεν τα βάζεις μαζί μου» - Δείτε βίντεο

Η 52χρονη Αμερικανίδα δημοσιογράφος απάντησε στο viral βίντεο της 47χρονης ηθοποιού στο οποίο αντιδρά στους νόμους για τη ρύθμιση των παραστάσεων drag σε δημόσιους χώρους

Collage_Maker-13-May-2023-02-35-AM-7773
Η Μέγκιν Κέλι προκάλεσε το χολιγουντιανό alter ego της Σαρλίζ Θερόν την Παρασκευή, αφού η 47χρονη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός που υποδύθηκε την πρώην δημοσιογράφο του Fox News στην επιτυχημένη ταινία «Bombshell» απείλησε να «τα βάλει» με όποιον αντιταχθεί στις drag queens να μπορούν να δίνουν δημόσιες παραστάσεις.

Η 52χρονη Αμερικανίδα συντηρητική δημοσιογράφος απάντησε στο viral βίντεο της Θερόν στο οποίο κατά τη διάρκεια ενός τηλεμαραθώνιου η ηθοποιός προειδοποίησε, ότι όποιος τολμήσει να πειράξει τις drag queens θα έχει να κάνει με εκείνη, αντιδρώντας στους νόμους που ήδη έχουν εισαχθεί σε τουλάχιστον 15 πολιτείες των ΗΠΑ, από το Τενεσί μέχρι το Κεντάκι, το Τέξας και το Μιζούρι.



«Θα αντιμετωπίσω όποιον προσπαθεί να τα βάλει με οτιδήποτε έχει σχέση με drag queens», είπε η 47χρονη Σαρλίζ Θερόν, της οποίας το υιοθετημένο παιδί Τζάκσον, γεννήθηκε αγόρι αλλά ταυτοποιείται ως κορίτσι.

Περιτριγυρισμένη από χαμογελαστούς φίλους, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σας αγαπάμε queens! Είμαστε μαζί σας και θα τσακίσω όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι σε εσάς. Σοβαρά, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που, πραγματικά, πληγώνουν και σκοτώνουν τα παιδιά μας. Όλοι ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάω αυτή τη στιγμή». Πρόσθεσε ότι ο κίνδυνος για τα παιδιά «δεν είναι καμία drag queen... Δεν υπάρχει πλέον χώρος για μίσος, μόνο για αγάπη, και η αγάπη ισούται με τις drag queens!», κατέληξε.

Το βίντεο της Σαρλίζ Θερόν αντιπροσώπευε μία από τις πολλές εμφανίσεις διασημοτήτων στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Drag δεν είναι επικίνδυνο», μια ζωντανή τηλεμαραθώνια εκδήλωση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που διοργανώθηκε από την οργάνωση Producer Entertainment Group του Χόλιγουντ και μεγάλες ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεις για την καταπολέμηση των νομοσχεδίων που προωθούνται σε πολιτείες, για τη ρύθμιση των παραστάσεων drag σε δημόσιους χώρους, ώστε να μην εκτίθενται ανήλικοι σε αυτές.

«Εντάξει, γιατί δεν έρχεται η Σαρλίζ Θερόν να τα βάλει μαζί μου; Επειδή είμαι 100% εναντίον της σε αυτό», είπε η Κέλι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Παρασκευής (12/5) στο «The Megyn Kelly Show» του SiriusXM.



Κλείσιμο
«Ναι, υπάρχουν διασκεδαστικά σόου με drag queen. Έχω πάει σε αυτά», είπε η Κέλι, σημειώνοντας ότι όλα «ήταν για ενήλικες» και πρόσθεσε πως  «υπάρχουν σόου με drag queen εκεί έξω αυτή τη στιγμή που είναι βαθιά ανησυχητικά και συμβαίνουν μπροστά σε μικρά παιδιά και μπορεί να τα επηρεάσουν αρνητικά. Γι' αυτό Σαρλίζ είναι πρόβλημα, πίστεψέ με», κατέληξε η δημοσιογράφος. 

Η podcaster είπε ότι ούτε γνωρίζει την χολιγουντιανή ηθοποιό, ούτε νιώθει ότι τις συνδέει κάτι επειδή η Θερόν την υποδύθηκε στη ταινία «Bombshell», που αφορά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο φιλικά προσκείμενο προς τους Ρεπουμπλικάνους Fox News, που οδήγησε σε παραίτηση τον Ρότζερ Άιλες, κορυφαίο στέλεχος του ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού κολοσσού.

ΒΟΜΒΑ (Bombshell) - Trailer (greek subs)






Ειδήσεις σήμερα:

Μόρια: Το «κολαστήριο» περνά στην επόμενη ημέρα – Γίνεται χώρος παιδείας και καινοτομίας

Συμμορία έβγαζε πλαστά διπλώματα σε πιλότους: H ταρίφα των €25.000 και οι κρυφές κάμερες στα πουκάμισα

Ελεύθερη η «Μήδεια της Ηλείας» που δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της για να ξεπλύνει την ντροπή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης