Λαμία: Φορτηγό έπεσε σε πυροσβεστικό κρουνό - «Σιντριβάνι»… 10 μέτρων στο κέντρο της πόλης (βίντεο και φωτογραφίες)
Μετά το ατύχημα, υπάλληλοι της ΔΕΥΑΛ έκλεισαν την παροχή νερού
Σιντριβάνι απέκτησε ξαφνικά το κέντρο της Λαμίας, ύστερα από πρόσκρουση φορτηγού πάνω σε πυροσβεστικό κρουνό. Το αποτέλεσμα ήταν νερό να εκτοξεύεται σε ύψος 10 μέτρων!
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr, ένα διερχόμενο φορτηγό παρέσυρε κατά λάθος και «ξεκόλλησε» τον πυροσβεστικό κρουνό που ήταν τοποθετημένος στον δρόμο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δημιουργήθηκε πίδακας νερού ύψους άνω των 10 μέτρων και οι πολλοί από τους περαστικούς που είτε έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους είτε πήγαιναν στη δουλειά τους, έγιναν κυριολεκτικά μούσκεμα! Στο σημείο έσπευσε η ΔΕΥΑΛ η οποία έκλεισε την παροχή νερού. Στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς