Ιωάννινα: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 30χρονος Δημήτρης σχεδόν 20 μέρες μετά την άγρια οπαδική συμπλοκή
Από σήμερα νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου - Κερδίζει τη μάχη για τη ζωή
Την πρώτη και δυσκολότερη φάση στη μάχη που έδινε για τη ζωή του κέρδισε ο 30χρονος Δημήτρης, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην αιματηρή οπαδική συμπλοκή, στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο 30χρονος σήμερα εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να είναι βελτιωμένη και η θεραπεία του να συνεχίζεται πλέον στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης, είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο ίδιος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και από την ημέρα εκείνη μέχρι και σήμερα, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού.
Τέλος, από νωρίς το μεσημέρι ο 30χρονος έχει μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική όπου θα παραμείνει για νοσηλεία.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.