Κρήτη: Τρόμος στον ΒΟΑΚ με αυτοκίνητο που κινούνταν ανάποδα με μεγάλη ταχύτητα - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Τρόμος στον ΒΟΑΚ με αυτοκίνητο που κινούνταν ανάποδα με μεγάλη ταχύτητα - Δείτε βίντεο

«Σε περίπτωση που αναρωτιέται κάποιος πως είναι η καθημερινότητα στον ΒΟΑΚ» έγραψε ο άνδρας που το ανέβασε στο social media

boak-kriti
Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον ΒΟΑΚ το πρωί της 25ης Μαρτίου καθώς ένα αυτοκίνητο που κινείται ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, με μεγάλη ταχύτητα και μάλιστα στην αριστερή λωρίδα.

Ο οδηγός του, δεν έχει καταλάβει το λάθος που έχει κάνει και συνεχίζει. Στις 11:52 όπως φαίνεται στο βίντεο παρακάτω, περνάει δίπλα από το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο. Ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν σημειώθηκε ατύχημα. Άγνωστο πως, το ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συνέχισε προς το Ρέθυμνο.

Το βίντεο από τον ΒΟΑΚ αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με τη λεζάντα να γράφει: «Σε περίπτωση που αναρωτιέται κάποιος πως είναι η καθημερινότητα στον ΒΟΑΚ». Στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο της Κρήτης, σημειώνονται κάθε χρόνο δεκάδες τροχαία.

Σε περίπτωση που αναρωτιέται κάποιος πως είναι η καθημερινότητα στον ΒΟΑΚ …. (Οδηγος είναι κάποιος φίλος που δεν έχει σοσιαλ) Giannis Lionakis Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης

Posted by Vasilis Andreadakis on Saturday, March 25, 2023
Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα παρακάτω στον ΒΟΑΚ και μετά από χειρισμούς της τροχαίας ο κίνδυνος στο σημείο σταμάτησε να υπάρχει. Στον ΒΟΑΚ που εκτός από τις κακοτεχνίες στο δρόμο και τις διαβάσεις που κρύβουν κινδύνους, υπάρχουν και δεκάδες στάσεις λεωφορείων χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, τόσο για τους επιβάτες που περιμένουν όσο και για εκείνους που κατεβαίνουν από τα λεωφορεία.


Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που ο φονικός ανεμοστρόβιλος διαλύει σχολείο στο Μισισίπι - Δείτε βίντεο

Σεισμός 2,7 Ρίχτερ στην Αττική

Από το μεσημέρι η αλλαγή του καιρού με βροχές και κρύο - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης