Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε θύμα του μαστροπού «Ταχίρ» ο οποίος την έπαιρνε από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης και την εξέδιδε σε βρώμικα ξενοδοχεία της Αθήνας.
Ένας από την παρέα του αλλοδαπού μαστροπού, ο οποίος μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, είναι- όπως αποκαλύπτει το protothema.gr- ο 23χρονος Ελλάδιος Σ., ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, το οποίο έχει επίσης συλληφθεί και εμπλέκεται στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.
Ο 23χρονος Ελλάδιος Σ.
Κλείσιμο
Μάλιστα ενώ αρχικά, έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον πατέρα Αντώνιο στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα. Ο Ελλάδιος Σ. μαζί με τον μαστροπό «Ταχίρ» και έναν άλλο Έλληνα, κατηγορούνται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου.
Τραβούσε βίντεο
Ο σκοτεινός ρόλος του Ελλάδιου Σ., όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».
Δείτε βίντεο: Ο Ελλάδιος από την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.