Απάντησε σε αγγελία για βοήθεια ηλικιωμένου και έπεσε θύμα βιασμού
O 51χρονος φέρεται να την απομόνωσε σε ερημική περιοχή των Χανίων, με το πρόσχημα ότι θα της πρόσφερε εργασία
Μάνος Τσαγκαράκης
Εφιαλτικές στιγμές κατήγγειλε ότι έζησε μια 51χρονη γυναίκα από το Μαρόκο, η οποία ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία με την οποία ένας 51χρονος ζητούσε οικιακή βοηθό για να προσέχει ένα συγγενικό του πρόσωπο στα Χανιά. Όμως, όταν συναντήθηκε με τον υποψήφιο εργοδότη, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Όπως ανέφερε η άτυχη αλλοδαπή στην καταγγελία που υπέβαλε κατά του 51χρονου στην Ασφάλεια, ο φερόμενος ως δράστης της ζήτησε να συναντηθούν για να την γνωρίσει και έδωσαν ραντεβού το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Όμως, εκείνος την απομόνωσε σε μια ερημική περιοχή των Χανίων, όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική συνεύρεση χωρίς την θέλησή της.
Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του 51χρονου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για βιασμό. Ωστόσο, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η 51χρονη Μαροκινή για να συμπληρωθεί η δικογραφία και να απολογηθεί ο φερόμενος ως δράστης στον ανακριτή.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.