Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στη Μάνδρα έπειτα από νέο επεισόδιο με πυροβολισμούςαπό καλάσνικοφ και πιστόλι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έριξαν περισσότερες από δέκα σφαίρες σε σπίτι στην οδό Παγκάλου 22 που ανήκει σε γυναίκα Ελληνίδα, ο σύζυγός της οποίας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού λίγες ώρες πριν το περιστατικό.
Αποτέλεσμα να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι. Οι ένοικοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντίποινα για τα όσα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»