Περιπέτεια στον αέρα για επιβάτες της απογευματινής πτήσης της Ryanair από Στοκχόλμη για Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το trikalavoice, η πτήση αναχώρησε στις 18:25 από την Στοκχόλμη με προορισμό τη συμπρωτεύουσα. Περίπου μία ώρα αργότερα επιβάτης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από επιβαίνοντες γιατρούς.
Ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η προσγείωση στο κοντινότερο αεροδρόμιο επαρχιακής πόλης της Πολωνίας. Επιχειρήθηκε προσγείωση ωστόσο δεν κατέστη δυνατή λόγω θυελλωδών ανέμων. Το αεροπλάνο κατευθύνθηκε προς Βαρσοβία αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και πάλι λόγω πυκνής ομίχλης και τελικά κατάφερε να προσγειωθεί με τη δεύτερη προσπάθεια στις 22:20 ώρα Ελλάδος. Το αεροσκάφος ανεφοδιαζεται και με νέο σχέδιο πτήσης αναχωρεί για Θεσσαλονίκη.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.