ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» δύο 24χρονες αλλοδαπές που είχαν στην κατοχή τους περίπου 13 κιλά κοκκαΐνης
Οι δύο γυναίκες έφτασαν στην Αθήνα με πτήση από την Βραζιλία
Δύο 24χρονες από τη Βραζιλία συνελήφθησαν την Πέμπτη (26/1) το βράδυ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα, από χώρες της Ν. Αμερικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τις δύο νεαρές, οι οποίες έφθασαν αεροπορικώς στην Ελλάδα από τη Βραζιλία.
Εντός των αποσκευών των κατηγορούμενων, βρέθηκε κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 13.600 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Οι δύο γυναίκες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.