Αρχηγός ΓΕΣ: Επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 1ης Στρατιάς «Αχιλλέας»
Ο Αρχηγός διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού
Στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2023, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».
Ειδικότερα, την 3η Ιανουαρίου 2023 ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ») Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο, επισκέφθηκε έδρες Σχηματισμών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης του Σώματος.
Στη συνέχεια την 4η Ιανουαρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, και τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου, επισκέφθηκε την έδρα της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ»), Συγκροτήματα και Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού.
Κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του, ο Αρχηγός διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού και αντάλλαξε μαζί του ευχές για την έλευση του νέου έτους.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση