Αντιμέτωπος με δυο ζευγάρια αποφασισμένων κλεφτών οι οποίοι ψάρεψαν με δίχτυα πλήθος ψαριών ήρθε ο φύλακας μιας ιχθυοκαλλιέργειας του Δήμου Λευκάδας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και όταν προσπάθησε να αποτρέψει την κλοπή, οι δράστες τον απείλησαν με μαχαίρι!
Η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα από την Ασφάλεια Λευκάδας, σε συνεργασία με το τοπικό Λιμεναρχείο και την Ασφάλεια Μεσολογγίου και ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες ηλικίας 39 και 37 και δύο γυναίκες 40 και 29 χρόνων. Ο 39χρονος και η 40χρονη εντοπίστηκαν το απόγευμα στο Μεσολόγγι και στην κατοχή τους και το σπίτι τους βρέθηκαν 152 κιλά ψαριών αξίας 2.000 ευρώ και δίχτυα τα οποία περιείχαν πλήθος πρόσφατα αλιευμένων ψαριών.
Τα αλιεύματα κατασχέθηκαν μαζί με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το τρέιλερ στο οποίο είχαν φορτώσει τα κλεμμένα ψάρια, μια εξωλέμβια μηχανή και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών. Ο 39χρονος και η 40χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 37χρονος και η 29χρονη αναζητούνται.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.