To πιο τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 60χρονο από την Εύβοια ο οποίος έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να στολίσει την ταράτσα του σπιτιού του με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.
Σύμφωνα με το evima.gr το περιστατικό σημειώθηκε στην Κάρυστο Εύβοιας, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο άτυχος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού που έμενε για να στολίσει χριστουγεννιάτικα φωτάκια, ωστόσο φέρεται να μπλέχτηκαν τα πόδια του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων, χτυπώντας το κεφάλι του.
Άνθρωποι της οικογένειάς του που άκουσαν τον ήχο βγήκαν να δουν τι έγινε και βρήκαν τον 60χρονο πεσμένο στο έδαφος.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Μετέφεραν αμέσως τον 60χρονο άνδρα στο Νοσοκομείο της Καρύστου, όπου δυστυχώς επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.