Πετράλωνα: Μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμών - «Φοβόμουν για τη ζωή μου»

Πετράλωνα: Μαραθώνια κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμών - «Φοβόμουν για τη ζωή μου»

Ξεκίνησε η προκαταρκτική εξέταση για τη μήνυση της 22χρονης και του 17χρονου αδερφού της κατά της μητέρας τους για συγκάλυψη των σεξουαλικών κακοποιήσεων - «Δεν είπα την αλήθεια γιατί δεχόμουν απειλές»

viasmos_maketa
Περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε στη ΓΑΔΑ η 22χρονη -σήμερα- κοπέλα για τη μήνυση κατά της μητέρας της σχετικά με την υπόθεση των Πετραλώνων. Στο επίκεντρο, ως γνωστόν, βρίσκονται οι βιασμοί της ίδιας και του αδερφού της, τόσο από τον ίδιο τους τον πατέρα όσο και από τους φίλους του.

Η δικηγόρος της 22χρονης, Δήμητρα Πλαστήρα, μιλώντας στον Alpha για το θρίλερ που βίωναν τα παιδιά της οικογενείας επί σειρά ετών ανέφερε πως  «ο πατέρας των παιδιών είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα», είπε και πρόσθεσε: «Με τη σημερινή κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ, άρχισε ουσιαστικά η προκαταρκτική εξέταση της μήνυσης που έκαναν τον περασμένο Μάιο, η 22χρονη, ο 17χρονος αδερφός της και ο συγγραφέας κατά της μητέρας».

Συγκεκριμένα, η μεγάλη κόρη της οικογενείας φέρεται να κατέθετε επί 4,5 ώρες, ενώ όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της, στην πρώτη κατάθεση η νεαρή είχε αναγκαστεί να μην αποκαλύψει την αλήθεια στους αστυνομικούς καθώς δεχόταν απειλές από τον πατέρα τόσο για την δική της ζωή όσο και γαι εκείνη του αδερφού της. Αυτή τη φορά όμως βρήκε τη δύναμη να μιλήσει ανοιχτά για όσα φρικτά βίωναν με τον 17χρονο, ισχυριζόμενη πως η μητέρα γνώριζε και συγκάλυπτε.


Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Αστυνομικός της τουρκικής πρεσβείας στην Ελλάδα έψαχνε Γκιουλενιστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει το Nordic Monitor

Αυξήσεις στις συντάξεις, μόνιμες οι μειώσεις στις εισφορές - Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης