Σε ώρα που δεν επιτρέπεται κυνηγούσαν παράνομα λαγούς τρεις λαθροθήρες και τους έκρυβαν στη... μηχανή του αγροτικού οχήματός τους! Όμως, εντοπίστηκαν από κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Θηροφυλακής να κινούνται στην Κατάρα, στην ευρύτερη περιοχή του Μετσόβου, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ένας από τους δράστες κρατούσε εκτός θήκης μια καραμπίνα από την οποία προσπαθούσε να βγάλει τα φυσίγγια και διαπιστώθηκε ότι το όπλο είχε πυροβολήσει πρόσφατα, καθώς μύριζε έντονα πυρίτιδα. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν άλλες δύο καραμπίνες, η μία από τις οποίες ήταν παραποιημένη, 52 φυσίγγια και ένας προβολέας.
Όμως, οι θηροφύλακες δοκίμασαν ζωηρή έκπληξη, όταν άνοιξαν το καπό της μηχανής του αυτοκινήτου και βρήκαν μια κρύπτη, στο εσωτερικό της οποίας ήταν κρυμμένοι δύο λαγοί, οι οποίοι είχαν θηρευτεί πρόσφατα! Τα ευρήματα και το αυτοκίνητο των λαθροκυνηγών κατασχέθηκαν μαζί με τα ατομικά βιβλιάρια θήρας τους, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μετσόβου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για άσκηση παράνομης θήρας, με την οποία παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο για να δικαστούν.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.