Σε ώρα που δεν επιτρέπεται κυνηγούσαν παράνομα λαγούς τρεις λαθροθήρες και τους έκρυβαν στη... μηχανή του αγροτικού οχήματός τους! Όμως, εντοπίστηκαν από κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Θηροφυλακής να κινούνται στην Κατάρα, στην ευρύτερη περιοχή του Μετσόβου, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Ένας από τους δράστες κρατούσε εκτός θήκης μια καραμπίνα από την οποία προσπαθούσε να βγάλει τα φυσίγγια και διαπιστώθηκε ότι το όπλο είχε πυροβολήσει πρόσφατα, καθώς μύριζε έντονα πυρίτιδα. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν άλλες δύο καραμπίνες, η μία από τις οποίες ήταν παραποιημένη, 52 φυσίγγια και ένας προβολέας.
Όμως, οι θηροφύλακες δοκίμασαν ζωηρή έκπληξη, όταν άνοιξαν το καπό της μηχανής του αυτοκινήτου και βρήκαν μια κρύπτη, στο εσωτερικό της οποίας ήταν κρυμμένοι δύο λαγοί, οι οποίοι είχαν θηρευτεί πρόσφατα! Τα ευρήματα και το αυτοκίνητο των λαθροκυνηγών κατασχέθηκαν μαζί με τα ατομικά βιβλιάρια θήρας τους, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μετσόβου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για άσκηση παράνομης θήρας, με την οποία παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο για να δικαστούν.
Στην Αθήνα του 2025, η μετακίνηση για όσους επιλέγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των Συγκοινωνιών Αθηνών έχει αποκτήσει έναν πιο χαλαρό ρυθμό. Λιγότερο ψάξιμο για εισιτήρια, λιγότερες ουρές, λιγότερο άγχος, αρκεί να βγάλεις από το πορτοφόλι σου μια οποιαδήποτε τραπεζική κάρτα.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.