Ποινήκάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας στον 75χρονο, σήμερα, δικηγόρο από τη Λαμία ο οποίος είχε συλληφθεί το 2019 με την κατηγορία ότι προέβη κατ΄ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.
Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό από όσα ο ίδιος επικαλέσθηκε και η απόφαση για την ενοχή του, τόσο των τακτικών δικαστών όσο και των ενόρκων, ήταν ομόφωνη.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο ίδιος αρνήθηκε τις πράξεις που του καταλογίζονται και επανέλαβε τον ισχυρισμό που είχε καταθέσει και στην ανάκριση, ότι πρόκειται «για προϊόν σκευωρίας της μητέρας της ανήλικης με σκοπό να του αποσπάσει χρηματικά ποσά», κάτι που δεν έπεισε το δικαστήριο.
Το ίδιο το δικαστήριο αποφάσισε ότι λόγω της μεγάλης ηλικίας του θα εκτίσει την ποινή του κατ΄οίκον, ενώ του χορηγήθηκε αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.